Sekretesspolicy

I vår butik, tror vi att förstå vad våra kunder vill ha för produkter, tjänster och information är en viktig del i att skapa en intressant och användbar nätet. Vi har gjort vår verksamhet med denna tro i åtanke. Vi har skapat denna integritetspolicy polisen så att du har enkel tillgång till information om vår sekretesspolicy. Observera att denna policy gäller endast information som samlas in genom vår butik och omfattar inte någon annan webbplats.

 

information den samlar in och använder

 

inte automatiskt logga personuppgifter heller vi länka informationen automatiskt loggas på annat sätt med personuppgifter om enskilda individer. Kakor placeras / insamlats för att övervaka besök men inte används för att lagra personlig information. Vi kommer att samla in och lagra information om dig för att tillåta oss att dels bearbeta och uppfylla ordningens krav (t.ex. namn, adress, telefonnummer (s), kreditkortsinformation, e-postadress, etc) och dels för att ge bästa möjliga service. Du kan också ange ditt födelsedatum när du registrerat, om du köper från vår hemsida på deras födelsedag, gärna ge honom en överraskning.

 

vår butik samlar inte in personligt identifierbar information från personer under tretton till? os. Om du är under tretton år, konsultera dig ett patent registrering och / eller använda online-butik. Dela

 Personuppgiftslagen

vår butik

 

inte avslöja eller sälja någon information om dig såvida skyldiga att göra det enligt lag eller i förhållande till en fordran eller rättsligt förfarande.
 vår butik kan utse utomstående tjänsteleverantörer för att administrera och / eller driva vissa funktioner eller tjänster på vår räkning, får ett korrekt utförande av vilka kräver en överföring av den information som lämnats av dig. De funktioner eller tjänster innefattar exempelvis, administrera webbplatsen, begärde leverans av varor eller beställts av dig, och leverans av marknadsföring eller annan kommunikation med dig om våra produkter, tjänster eller speciella evenemang. Sådan överlåtelse skall omfattas av sekretess och skyldigheter säkerhet och endast i syfte att utföra de funktioner eller tjänster.

 

säkerhet

 

lagra din personliga information på en säker server och procedurer använda design ADAS att skydda den personliga information vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om de tar (och kräver att våra tredjepartsleverantörer att ta) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder angående din personliga information som samlas in och lagras på plats, på grund av den öppna karaktären hos Internet, kan vi inte garantera att någon av dina uppgifter personuppgifter som lagras på våra servrar, eller överföras till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst, och vi frånsäger sig allt ansvar för stöld eller förlust, obehörig åtkomst eller skada? oa, eller avlyssning av data eller kommunikation. Genom att använda webbplatsen bekräftar du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.

 

Om Cookies Cookies

 

är bitar av information som en webbplats kan skicka till din dators webbläsare för att samla in information. Vi använder cookies för att avgöra vilka webbsidor som besöks och hur ofta, så att användare av vår hemsida mer användarvänlig, och att ge en bättre upplevelse när du återvänder till webbplatsen. Till exempel, cookies tillåter oss att spara ditt lösenord? För att undvika att behöva skriva det igen varje gång du besöker vår sajt. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du behöver inte acceptera dem. För att stänga av cookies, bör du komma åt fliken Hjälp i webbläsaren eller läsa den information som följde med din webbläsare. Däremot kommer ditt besök på vår webbplats kan förbättras avsevärt om cookies inte är inaktiverade. Om du stänger av cookies, samtycker du till insamling och lagring av dina personuppgifter sådana cookies innehåller.

 

Vi kan från tid till annan ändra sekretesspolicy och kommer att publicera en kopia av den nya politiken i vår butik. Om du inte håller med, eller kan inte följa denna policy, ska du inte använda webbplatsen. Anses ha godtagit den ändrade politiken om du fortsätter att använda webbplatsen efter att ändringar läggs ut på webbplatsen.

tillbaka